Rólunk

A jégkorong sport növekvő népszerűségére és a márkás jégkorong felszerelések Magyarországon tapasztalt hiányára alapozva nyitottuk meg 1997-ben a hokiboltot, akkor még “Csak Hoki” fantázia néven. Márkás, de azon belül kezdőknek olcsóbb, illetve profiknak erősebb és drágább felszereléseket kezdtünk importálni és már az elején a kiskereskedelmi értékesítés mellett megkezdtük a nagykereskedelmet és klubcsapatok közvetlen kiszolgálását is. Fokozatosan egyre szélesebb skálán és kedvezőbb árakon kínáltunk hoki felszereléseket és tartozékokat, gyakorlatilag minden lehetséges igényt kielégítendő, a fejvédő csavaroktól a különböző korcsolyafűzőkig és korcsolyapengékig.

Mint ismeretes, 2010 augusztus elejétől egy tágas, szép üzletben vártuk a vásárlókat, mert a 13 évig szolgáló Jávor utcai alagsori kis helyiséget “kinőttük”. 2021 júniusban újra költöztünk és egy még nagyobb üzlethelyiséget vettünk át a Budapest XVIII kerületben. Biztos vagyok benne, hogy az új helyen is mindenki meggyőződhet majd róla, hogy nálunk van messze a legnagyobb választék és a legjobb árakat is mi tudjuk kínálni az országban. Folyamatosan figyelünk rá, hogy választékunk és áraink versenyképesek legyenek akár a külföldi internetes beszerzési csatornákkal összevetve is. Remélhetőleg nálunk mindenki megtalálja magának a kívánt felszerelést, kiegészítőt, amire éppen szüksége van. Kis- és nagykereskedelmi tevékenységünk mellett – megfelelendő a fejlődésnek és igényeknek – 2010 októberében indítottuk a webáruházat, ami remélhetőleg a vidéki és akár a határon túli vásárlóknak is kényelmes és olcsó vásárlási alternatívát nyújthat az eddigi beszerzésekhez képest. Ugyanakkor az állandó megújulás visz előre minket is, így szívesen veszünk minden javaslatot, jó tanácsot, visszajelzést.
Köszönjük minden vásárlónknak a támogatást és ígérem csapatunk nevében, hogy továbbra is igyekszünk megfelelni az elvárásaiknak.

Hokibolt
Cím: 1182 Bp. Üllői út 655.
Telefon: +36-30-083-9530
E-mail: hoki@hokibolt.hu